Secretele carnii de iepure

Unii o considera o delicatesa, dar fiecare trebuie sa incerce!
Are un continut mare de aminoacizi esentiali, nu contine grasimi si nici colesterol si are efecte curative pentru bolnavii de cancer. Desi este foarte cautata in strainatate la noi in tara este foarte putin consumata.

Iata cateva lucruri care cu siguranta nu le stiai despre carnea de iepure:
– carnea de iepure are mai putin colesterol decat carnea care este consumata in mod frecvent la noi (pui, porc, vita);
– iepurii sunt cele mai crescute animale de pe pamant;
– carnea de iepure este bogata in proteine;
– Franta si Italia sunt cei mai mari cosumatori de carne de iepure din Europa;
– carnea de iepure este ferita de bolile care afecteaza celelalte animale de la care se consuma carne;
– valoarea energetica a carnii de iepure este de 135 calorii/100g;
– iepurii se inmultesc si cresc foarte rapid;
– o iepuroaica poate produce prin intermediul puiilor peste 300 kg de carne anual.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s